artikel

Mijn gedistilleerde drank: D.O.M Bénédictine

Café 174

De vraag naar kwalitatief hoogstaande cocktails zorgt er volgens Caroline Receveur voor dat er meer vraag is naar ‘craft drinks’. ‘Kwalitatief hoogstaande dranken’, aldus de general manager van het Amsterdamse Double Tree by Hilton.

Mijn gedistilleerde drank: D.O.M Bénédictine
Misset Horeca

Op de bovenste verdieping van het Amsterdamse Double Tree by Hilton bevindt zich de Sky Lounge, hier overzien gasten de hoofdstad met een cocktail in de hand. En die cocktails worden steeds ambachtelijker, aldus Receveur. ‘Daarom is er vraag naar craft drinks en één daarvan is bijvoorbeeld D.O.M Bénédictine.’ De kruidige likeur is een vertrouwd gezicht, zegt de general manager. ‘Wij, en vele ondernemingen met ons, hebben deze drank al 100 jaar in het schap staan, maar door de toegenomen vraag naar kwaliteit en bijzondere dranken in de bredere zin, is Bénédictine aan een opmars bezig. En dan wordt een klassieker als deze weer een stuk populairder, bijvoorbeeld om cocktails van een kruidiger smaak te voorzien.’

Reageer op dit artikel