artikel

Mijn gedistilleerde drank: V2C

Café 159

‘Zodra mijn nieuwe zaak opent, ga ik zeker met gin-tonic aan de slag en dan zeker ook met V2C. Barth Hochstenbach gaat lokaal met de jenever. De drank is vernoemd naar het voormalig woonadres van de oprichters in Maastricht.

Mijn gedistilleerde drank: V2C

Eén van de bekendste cafés van het zuiden is ongetwijfeld In de Karkol. Het kleine, sympathieke café in de Maastrichtse Stokstraat. Eigenaar Barth Hochstenbach denkt lang na als we hem vragen waar hij dit jaar op gaat inzetten. ‘In de Karkol moet het vooral hebben van wijn en bier, maar in mijn nieuwe zaak, dat een terras heeft, ga ik zeker met gin-tonics aan de slag.’ En gevraagd naar zijn favoriete gin, noemt Hochstenbach V2C. ‘Een mooi product, maar ook leuk omdat het uit Maastricht komt. De jongens erachter woonden in Maastricht, aan de Victor de Stuersstraat 2c, zie daar de naam. Dus als eind mei mijn nieuwe zaak, Petit Café Moriaan, opent, ga ik daar zeker mee aan de slag op het terras.’

Lees alle gedistilleerde favorieten van diverse ondernemers in de nieuwe Misset Horeca die vrijdag 15 april verschijnt.

Reageer op dit artikel