artikel

Top 10: wat bedieningmedewerkers er ‘gewoon bij doen’

Café 7707

Horecamedewerkers hebben een heel veelzijdig beroep. Volgens gastvrijheidsdeskundige en columnist van Misset Horeca Wouter Verkerk, zijn er wel twintig beroepen die horecamensen er gewoon bij doen! Zeker in de bediening moet je van alle markten thuis zijn, anders red je het niet. De eerste tien… Herkenbaar?

Top 10: wat bedieningmedewerkers er ‘gewoon bij doen’

Hier is een opsomming van de top 10 ergernissen horeca personeel:

 1. Fotograaf

  ‘Zou u misschien een foto willen maken? O wacht, ik zet ‘m even aan. Sorry hoor, rotding, wacht. Ja. Ik heb ‘m. O nee, wacht even. Herman wat is de code? Ja, ik heb ‘m. Gewoon hier op drukken. Ja.’

  The Daily Show With Trevor Noah GIF - Find & Share on GIPHY

 2. Psycholoog

  ‘En als ik hem dan zien lopen met die andere vrouw, nou ja vrouw, je kan beter zeggen ontplofte pleeborstel, dan doet me dat helemaal niks. Echt helemaal niks. Mag ik nog een wodka?

  Waitress GIF - Find & Share on GIPHY

 3. Schoonmaker

  ‘Sorry hoor, maar er zit kauwgom en allemaal troep aan de onderkant van de tafel. Maken jullie dat niet gewoon na iedere gast even schoon? Echt niet? Gadver!

  Tv GIF - Find & Share on GIPHY

 4. Meubelmaker

  ‘Ik weet niet wat ik deed, maar ineens zei die krak! Omdat ik zat te wippen? Ja hallo, maar daar moet een stoel toch tegen kunnen? Wat? Vindt u mij veel te dik? Ik kom hier nooit meer terug!’

  No GIF - Find & Share on GIPHY

 5. Klusjesman

  ‘Sorry hoor, maar ik verloor mijn evenwicht net op de trap naar de wc en troepn greep ik me vast en toen, hahahaha, ja sorry hoor, maar nu is de reling een beetje los geraakt…’

  Annoyed GIF - Find & Share on GIPHY

 6. DJ

  ‘Heeft u ‘Paradise by the dashboard light’ of iets anders van René Froger?

  Season 3 GIF - Find & Share on GIPHY

 7. Vergunning handhaver

  ‘Ik vind het echt belachelijk dat ik hier niet, en 2 meter naar jou toe wel mijn biertje mag drinken op straat. Kan me niks schelen dat jullie geen vergunning hebben voor meer meters, had je die maar moeten kopen. Wat, ka niet? O, dat is ook lullig. Nou vooruit dan maar, ik zal je wel even helpen door daar te gaan staan. Maar alleen omdat jij het bent.’

  Reaction GIF - Find & Share on GIPHY

 8. VVV kantoor

  ‘Wij zijn een dagje weg en hebben eigenlijk geen idee waar we naartoe moeten. Wat zegt u? Latte macchiato? Is dat een watergebied in de omgeving? O, koffie, nee dank u. We kwamen alleen voor wat informatie.’

  Sad GIF - Find & Share on GIPHY

 9. Voedingsdeskundige

  ‘Mijn vrouw is in verwachting dus zou u de kok willen vragen haar vlees extra te doorbakken. Als voorgerecht willen we allebei carpaccio en we willen graag beginnen met wat oestertjes.’

   

  Okay GIF - Find & Share on GIPHY

  En we zijn alweer bij de laatste van het rijtje ergernissen horeca personeel:

 10. Kinderverzorger

  ‘Ricardo en Kimberley zijn heel lief en mogen zo nog wel een Fristi. Ze zitten lekker op hun iPad, vind je het goed als ik heel even snel een paar boodschapjes doe en ze hier heel even in de serre bij jou laat? Ik ben in maximaal 10 minuutjes weer terug!’

  Frustrated GIF - Find & Share on GIPHY

   

Reageer op dit artikel