artikel

Bekendmaking Terras Top 100 live uitgezonden via Periscope

Café 5303

De bekendmaking van de Terras Top 100 2016 zal maandagmiddag live te volgen zijn via diverse social media-kanalen, waaronder Periscope. Via dit laatste medium kan live meegekeken worden naar de ontknoping.

Bekendmaking Terras Top 100 live uitgezonden via Periscope

Net zoals vorig jaar hoeven thuisblijvers (of zij die natuurlijk aan het werk zijn) niks te missen van de bekendmaking van de Terras Top 100. Uiteraard doen de aanwezige redacteuren verslag via Twitter. Volg daarvoor redacteuren Nathalie Bluiminck (@BluiminckN), Wieteke Posthumus (@WietekePost), Michael Simon (@MichaelHoreca) en natuurlijk het algemene Twitteraccount van Misset Horeca (@MissetHoreca

Ontknoping live te zien op Persicope

Behalve via Twitter zal de ontknoping van de lijst, de bekendmaking van de bovenste plaatsen opnieuw  live te zien zijn op Periscope. Dit werkt vrij eenvoudig: volg op twitter @MissetHoreca en kijk vervolgens op smartphone, tablet, laptop of pc mee met de Terras Top 100. Als de top van de lijst bekendgemaakt wordt, krijg je via @MissetHoreca een link te zien. Klik daarop en je kan meekijken!

Voor wie er nog niet bekend mee is, bekijk hier een introductie.

Nieuwsbrief

Zodra de lijst bekend is staat die in z’n geheel op MissetHoreca.nl, en gaat er een e-mail nieuwsbrief de deur uit. Op dinsdag 5 juli volgt een tweede nieuwsbrief met een terugblik op de avond, (video) interviews en reacties van winnaars.

Reageer op dit artikel