artikel

Terras Top 100 2016 nummer 10: Eemlust, Baarn

Café 2869

Terug van weggeweest, Eemlust, de winnaar van de Terras Top 100 2012. Ongewild slachtoffer van onze strenge regels van voorheen. Die schreven voor dat een winnaar drie jaar lang niet mocht meedoen en diende plaats te nemen in de Eregalerij. Op verzoek van veel terrassen is dat teruggebracht naar één jaar. Eemlust is de laatste die nog onder de ‘drie-jaarregel’ viel.

Maar de gebroeders Demmers en moeder Maaike Tol zijn terug, en hoe! Voor het laatst meegedaan in 2012, nu terugkeren en dan direct een top-10-notering. Dan weet je hoe het moet. Echte klasse gaat blijkbaar nooit verloren.

Om hen een zo neutraal mogelijk oordeel te geven, sturen we een jurylid op pad naar Baarn, dat er nog nooit is geweest. En ze is enthousiast. Bij aankomst wordt ze al begroet, niks is te veel en alles kan. Zo kennen we Eemlust weer als vanouds. We delen nog even de slotconclusie met u: ‘Een geoliede machine. De medewerkers houden alles als een havik in de gaten. Ze werken snel, behendig en zijn vriendelijk.’ Benieuwd waar dit eindigt! Dit jaar in ieder geval als Provinciewinnaar Utrecht.

Eemweg 72
Restauranteemlust.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel