artikel

Terras Top 100 2016 nummer 28: Nederzandt, Noordwijk

Café 759

Pracht van een terras net achter de duinen en met de strandopgang naast de deur. Op de site van dit strandrestaurant is te zien dat een deel van het terras ook ’s winters open is. Met hot tub!

Die stond er niet tijdens onze bezoeken en we betwijfelen ook of we ons jurylid van dienst zover hadden kunnen krijgen. Nu loopt deze op een zonnige dag te zoeken naar een vrij plekje. Dat valt nog niet mee. Het is druk.

Het geeft wel alle tijd om te zien dat hier slim is gebruikgemaakt van allerlei soorten meubilair. Banken, stoelen, tafels met brandende vuurtjes in het midden. Er is zelfs een soort klim- en uitkijktoren aanwezig, populair bij de kinderen, die het mogelijk maakt al vanaf het terras de zee te zien. Eenmaal neergestreken, wordt bij het bestelde pilsje niet gevraagd of we er wat bij willen eten. Gezien het tijdstip, half 4, had de borrelkaart wat ons betreft op tafel mogen staan. Als we erom vragen, wordt deze vlot gebracht. De bediening is dan ook uitermate vlot en behulpzaam.

Langevelderslag 36-56
Nederzandt.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel