artikel

Terras Top 100 2016 nummer 42: Fraans Marie, Albergen

Café 294

Aan de drukke en doorgaande weg richting Albergen ligt net buiten het dorp en deels ook aan het water Fraans Marie. Een bekende naam in deze lijst. Tegen de zijkant van het pand is een fors terras gesitueerd dat dankzij deze ligging uit het zicht van de auto’s is. Wel zo ontspannen.

Terras Top 100 2016 nummer 42: Fraans Marie, Albergen

Het kan hier druk zijn! Er verlaat een grote groep het terras, als wij er arriveren. De bediening is net even naar binnen. dus worden we niet opgemerkt. Niet veel later komt een medewerkster naar buiten die ons hartelijk welkom heet. Als ze vraagt wat we willen drinken, worden het een cappuccino en een Hugo Aperol. Dit laatste drankje wordt niet veel later aantrekkelijk geserveerd, met een takje munt en een schijfje sinaasappel.

Omdat we het terras al een paar jaar kennen, valt het op dat na de rij Koninck-parasols en die van Palm het nu exemplaren met een Grimbergen opdruk zijn die voor schaduw moeten zorgen. Op alle tafels een bloemetje, asbakken en de kaart. Simpelweg prima.

Zenderseweg 53
Fraansmarie.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel