artikel

Terras Top 100 2016 nummer 51: Heavens Kitchen, Tilburg

Café 912

De tijd dat de Piushaven in Tilburg er als en troosteloos stukje stad bij lag, ligt alweer een paar jaar achter ons. Sterker nog, dit is inmiddels een hip deel van Tilburg geworden.

Twee jaar geleden nestelde Heavens Kitchen zich hier ook. Kleurrijk ingericht en voor de deur een terras dat deels is overkapt door een tentachtige constructie. De zitplaatsen op het terras zijn een bonte samenstelling van al evenzo kleurrijke stoelen en picknickbanken. Oude olievaten dienen als statafel.
Aan zelfverzekerdheid geen gebrek hier: ‘En wat dacht je van onze barkeepers, die zijn bloody good! Ze shaken verdomd lekkere en gruwelijk gezonde smoothies en shakes. De hipste cocktails met rum en gin en we hebben zelfs gemberthee.’

Dit is wat je noemt een hotspot. Het jurylid van dienst zegt: ‘Superleuke zaak, aardige bediening, maar gezien de drukte veel te lang gewacht op de eerste drankjes.’ Daar kunnen dus nog punten worden gepakt.

Maar verder weet dit bedrijf precies de juiste snaar van het hedendaagse uitganspubliek te raken. Publiek dat graag festivals bezoekt en deze sfeer ook in de horeca verwacht aan te treffen. Heavens Kitchen snapt dat helemaal en stelt zijn doelgroep niet teleur.

Piushaven 21
Heavenskitchen.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel