artikel

Terras Top 100 2016 nummer 54: Van den Brink, Soest

Café 369

Gelegen naast natuurgebied de Soesterduinen, ligt het op het zuiden gelegen terras van Eetvilla van den Brink. Op de dinsdagmiddag dat wij plaatsnemen, is het dan ook prettig toeven in het zonnetje.

Terras Top 100 2016 nummer 54: Van den Brink, Soest

Het terras ziet er verzorgd uit. Niet alle parasols zijn opengeklapt, waardoor er de keuze is om in de zon of in de schaduw te gaan zitten. De medewerkers zien er verzorgd uit, gekleed in pantalon en wit overhemd. Binnen twee minuten staat één van hen bij ons met een glimlach aan tafel. Sneller dan verwacht, binnen drie minuten, worden de drankjes geserveerd met een vriendelijk ‘alstublieft’.

De Ice Tea Green wordt op de juiste manier uitgeserveerd; het flesje wordt voor de helft uitgeschonken en met het beeldmerk naar ons toe op tafel gezet. Prima! En de cheesecake en appeltaart? Daar likken we onze vingers bij af. Heerlijk! Het lege glas wordt vlot opgemerkt door de medewerker. Binnen vijf minuten wordt gevraagd of we nog iets te drinken willen. We bestellen een port en deze wordt aan tafel uitgeschonken. Mooi!

Als we tegen het einde van het bezoek aangeven de rekening te willen, ligt deze binnen twee minuten op tafel. Tijdens het afrekenen wordt keurig bedankt voor ons bezoek. De bon wordt aangereikt, zonder dat we hierom hebben moeten vragen en er wordt ons nog een fijne dag gewenst. Al met al een prettig bezoek mede vanwege die vlotte medewerkers, het tempo én de service.

Soesterbergsestraat 122
Eetvilla.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel