artikel

Terras Top 100 2016 nummer 57: Het Wapen van Drenthe, Roden

Café 779

Hotel-restaurant Het Wapen van Drenthe is gelegen in het centrum van Roden en op loopafstand van het bos. Een terras met stopkracht, waar veel gasten na een fietstocht neerstrijken voor een goede kop koffie, of een pilsje. Niet voor niets werd het terras in 2015 uitgeroepen tot het beste terras van Drenthe.

Terras Top 100 2016 nummer 57: Het Wapen van Drenthe, Roden

Grote trekker is het deel van het terras dat is ingericht als ruime loungehoek met overkapping. Gezellig en prettig omdat het bescherming biedt tegen zowel zon als regen. Het terras ziet er ruim en verzorgd uit. Meteen bij aankomst worden we er begroet.

De medewerker glimlacht en zegt gedag. Een begroeting die oprecht voelt. Het personeel ziet er hier keurig uit. Zwarte pantalon en hagelwit overhemd. Netjes hoor! Bij het opnemen van de bestelling, heeft de medewerkster zichtbaar plezier in haar werk. Ze glimlacht, heeft oog voor iedereen aan tafel en maakt een ontspannen indruk. ‘Enthousiast en vrolijk, goed van humeur’, noteert de rapporteur. Dat vinden we prettig om te horen. Niet alleen dat, maar ook dat binnen drie minuten het bestelde drankje op tafel wordt gezet en dat we aan tafel kunnen afrekenen met de pinpas.

Alles gaat vlot en snel. De opgewekte bediening maakt leuk contact met de gasten. Tafels worden na vertrek snel in orde gemaakt, zodat nieuwe gasten snel weer kunnen plaatsnemen. Kortom: een terras dat het omfietsen waard is.

Heerestraat 1
Hetwapenvandrenthe.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel