artikel

Terras Top 100 2016 nummer 64: De Zon, Ommen

Café 1497

Het is nooit een straf om neer te strijken in het fraaie Ommen, en al helemaal niet op het terras van hotel De Zon, in 2009 winnaar van de Dutch Hotel Award. Fijn gelegen aan de Vecht, dus altijd wat om naar te kijken.

Dan het terras zelf. Dat bestaat uit twee delen: één bij het hotel en één wat lager pal aan het water. Voorzien van volledig uitgeruste buitenbar en ruim opgezet met designmeubels, grote parasols met ingebouwde heaters en knusse tweepersoonsstrandstoelen. De betegeling is van strak grijs natuursteen, wat er perfect in ligt – geen struikelkans of wiebelende tafels. Die tafels verdienen alleen wel een bloemetje en allemaal een menukaart.

Zoals vaker in deze lijst, wordt het verschil vooral gemaakt door de mensen. Alles gebeurt hier met een glimlach, er wordt verschillende keren gevraagd of we nog wat willen bestellen en we worden verrast met een smaakvol bittergarnituur.

Voorbrug 1
Dezon.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel