artikel

Terras Top 100 2016 nummer 66: ’t Feithhuis, Groningen

Café 369

Dit fijne adres in hartje Groningen is al jaren een vaste waarde in de Misset Koffie Top 100 (in 2015 op plek 65) en sinds vorig jaar ook in de Terras Top 100. Ze kunnen er dus puike koffie zetten, en ook de keuken is populair.

‘t Feithhuis heeft twee terrassen, één bescheiden terrasje aan de voorzijde met zicht op de Martinikerk, en één achter op een rustig pleintje. Vooral dat laatste terras is de moeite waard: het oogt verzorgd en netjes, de buitenbar nodigt uit en de ongeveer zestig zitplaatsen zijn gelijk verdeeld over zon en schaduw.

We worden door verschillende medewerkers begroet: vriendelijk, spontaan en met een lach. Er stond direct iemand aan tafel, die ons op de vraag of ze iets kon aanbevelen, uitleg gaf over de cocktail van de dag met en zonder alcohol. Ze wist alle ingrediënten te benoemen en maakte een ontspannen en vriendelijke indruk. De drankjes werden vervolgens vlot gebracht, waarbij ze aan onze en andere tafels onthield wie wat had besteld. Keurig.

Martinikerkhof 10
Restaurant-feithhuis.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel