artikel

Terras Top 100 2016 nummer 67: Fellini, Leeuwarden

Café 428

In het centrum van Leeuwarden, aan een verder niet bijzonder sfeervol plein, ligt dit strakke en fraaie terras. Zwart meubilair, felgele kussens. Tegen de pui aan lage tafels en loungemeubels, een paar meter verder, op het plein, hoge tafels en krukken. Aan de pui luifels en heaters.

Terras Top 100 2016 nummer 67: Fellini, Leeuwarden

Fellini is een Italiaanse restaurant. Vorig jaar stond dit terras in de Friese hoofdstad ook in de Top 100, toen op plek 46.

De medewerkers zijn verzorgd en vriendelijk, maar zouden nét wat scherper mogen zijn. Aan het terras en de kaart zal het niet liggen: comfortabel meubilair en ruime keuze uit Italiaanse klassiekers, aangevuld met ‘fusion’-gerechten als Italiaanse hamburger of pulled pork op z’n Italiaans en Italiaanse cocktails met amaretto.

Wilhelminaplein 20
Fellinileeuwarden.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel