artikel

Terras Top 100 2016 nummer 72: Zalmhuis, Rotterdam

Café 379

Deze voormalig nummer één in de Terras Top 100 (in 2008 won het bedrijf van David-Jan van Gorkom de allereerste editie van deze ranglijst) straalt nog altijd ongekende allure uit. Dat komt alleen al door het imposante pand met witte balustrade onderaan de Brienenoordbrug aan de Nieuwe Maas.

Het terras ligt op de eerste verdieping en is via een trap of door het restaurant bereikbaar. ‘Het geheel klopt. Fijne sfeer, kwaliteit van het eten en drinken is goed. Prettige bediening’, aldus het bezoekende jurylid.

De medewerkers zorgen ervoor dat gasten zich welkom voelen, maken ontspannen een praatje bij het serveren van de bestelling. Waarom dan niet een hogere positie, als alles zo positief is? Dat zit ‘m in details. Die wegen bij een voormalig nummer één net zo zwaar als bij ieder ander bedrijf dat wordt bezocht. Medewerkers kunnen nog zó vriendelijk zijn, als de details bij bestellen en afrekenen niet kloppen, kost dat punten.

Schaardijk 396
Zalmhuis.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel