artikel

Terras Top 100 2016 nummer 73: Juno, Wemeldinge

Café 391

Aan de jachthaven van het Zeeuwse Wemeldinge ligt Eeterij-tapperij Juno, met uitzicht op de witte bootjes en de sluis.

Terras Top 100 2016 nummer 73: Juno, Wemeldinge

Een toeristisch stadje als Wemeldinge moet het juist hebben van de weekeinden, dus waar elders eetcafés op zondag nog wel eens dicht zijn, kiest Juno voor sluiting op dinsdag, en is woensdag een ‘soort maandag’, waarbij de zaak om 16.00 uur opengaat.

Het terras is fraai opgefleurd met paarse dekens op de rotan stoelen en verse bloemen op alle tafels. Alles – van menukaart tot toiletten – ziet er prima en schoon uit. Pilsjes worden netjes getapt en uitgeserveerd zoals het hoort, afruimen als gasten vertrokken zijn gaat vlot en geroutineerd.
De medewerkers zijn professioneel vriendelijk en doen hun werk correct, al missen ze op details nog wat finesse. Wel zijn alle ingrediënten aanwezig voor een prima terraservaring.

Sluisplateau 30B
Puurjuno.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel