artikel

Terras Top 100 2016 nummer 74: Soestdijk, Soest

Café 1230

Met een ondertitel als bij Grand Café Soestdijk, ‘Koninklijk genieten’, kán het bijna niet misgaan natuurlijk. En de ligging is prachtig, een fraai wit pand in het lommerrijke noordelijke deel van Soest, op een steenworp van Paleis Soestdijk.

Terras Top 100 2016 nummer 74: Soestdijk, Soest

Het terras ligt aan de zijkant, tussen de doorgaande weg en een park, onder een paar oude bomen. Ook staat er vaste overkapping. Het meubilair ziet er prima uit, staat ruim uit elkaar en alle tafels zijn voorzien van een bloemetje. De grijze luifeltjes met oranje opdruk sluiten mooi aan bij het terras: grijze overkappingen en oranje parasols.

Medewerkers zijn oprecht vriendelijk en werken correct, ze serveren de bestellingen uit zoals het hoort en ruimen lege glazen vlot op. Nu is de jury er op een rustige dag, waar het in een zomers weekeinde een komen en gaan van fietsers zal zijn. Of die allemaal écht eenzelfde behandeling krijgen als de koning is de vraag, maar een prettig verblijf zal het bij Soestdijk zeker zijn.

Vredehofstraat 6
Grandcafesoestdijk.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel