artikel

Terras Top 100 2016 nummer 76: Meerenbos, Bleiswijk

Café 366

Het blijft verbazingwekkend, dat er zelfs in het meest drukke stukje Nederland nog onverwachte oases van rust en ontspanning zijn te vinden. Restaurant Meerenbos bijvoorbeeld.

Terras Top 100 2016 nummer 76: Meerenbos, Bleiswijk

De zaak ligt in de driehoek Rotterdam, Zoetermeer en Gouda, maar ook in recreatiegebied de Rottemeren. Dit terras stond al vaker in de lijst en bestaat nog steeds uit twee gedeelten. Eén op een vlonder boven het water, het grootste deel aan de kant van het restaurant. Het kan hier druk zijn en dat is ook het geval tijdens één van onze bezoeken. Hierdoor blijft de begroeting bij aankomst achterwege, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt als eenmaal aan tafel is plaatsgenomen. We worden hartelijk welkom geheten. Er wordt een fles wijn besteld, waarvan we eerst even mogen proeven. De erbij geserveerde broodjes smaken prima. Een terras waar onthaasting gegarandeerd is. Ook al omdat de medewerkers kundig en vriendelijk hun werk doen.

Rottedijk 13A
Restaurantmeerenbos.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel