artikel

Terras Top 100 2016 nummer 86: More-Itz, Drimmelen

Café 500

Prachtig terras aan de jachthaven van Drimmelen. Ook het gebouw zelf, waarin More Itz is gevestigd, mag er zijn. Een mooi modern pand, met veel ramen, en dus voldoende uitzicht op de rivier, de boten en het landschap. Rondom de zaak een fors terras dat smaakvol is samengesteld.

Terras Top 100 2016 nummer 86: More-Itz, Drimmelen

Rondom de zaak een fors terras dat smaakvol is samengesteld. Ons jurylid is enthousiast: ‘Het terras aan de haven ziet er geweldig uit. Alles is nieuw en verkeerd in luxe staat. Zeer mooi!’ Er kan worden plaatsgenomen op een mix van stoelen, krukken en banken. Het logistieke middelpunt is de buitenbar die op drukke dagen overuren draait en dus duidelijk zijn nut bewijst.

Hier is serieus geïnvesteerd in het terras en dat is ook aan de medewerkers te merken. Ze zijn getraind en doen zelfverzekerd hun werk. ‘Gaan we regelen’, zegt de jongeman aan onze tafel als de bestelling is geplaatst. Net als zijn collega’s is ook hij gestoken in een witte polo met opdruk. Daaronder een spijkerbroek en eigen schoenen. Een vlotte mix van net en nonchalant.

Af en toe worden vaste gasten (of familieleden?) die het terras op komen, hartelijk begroet of omhelsd. Ondanks de drukte gaat het afrekenen prima. Pinnen kan gewoon aan tafel.

Nieuwe Jachthaven 50
More-itz-more.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel