artikel

Terras Top 100 2016 nummer 88: Bij Christoffel, Broekhuizen

Café 708

Wie hier op het terras plaatsneemt, kan schuin aan de overkant van de Maas Arcen ontwaren. En waar dat dorp twee Terras Top 100-deelnemers afvaardigt, doet Broekhuizen er niet voor onder. Naast het Maashotel vinden we in dit fraaie, 1100 zielen tellende dorpje ook Bij Christoffel. Er vaart zelfs een veerpontje tussen de twee dorpen.

Terras Top 100 2016 nummer 88: Bij Christoffel, Broekhuizen

Maar goed, we zijn hier dus voor Bij Christoffel. Prima eerste indruk. We zien een terras met een schone en eigentijdse uitstraling; zwarte meubels en tafels – een combinatie van statafels en lagere tafels – en stoelen. Ook mooie zwarte parasols. Ook de medewerkers die ons ontvangen, zijn keurig in het zwart gestoken. We noteren een zeer vriendelijk jong meisje, zwarte blouse, zwarte pantalon en zwarte sloof, haar opgestoken in een hoge knot.

Verder lopen er nog twee jongens, ook in zwarte blouse met bedrijfslogo en zwarte broek, en met zwarte sloof met logo. Het ziet er allemaal keurig uit. French Coffee hebben ze helaas niet, de aspergesoep (het is dan nog in het seizoen) is echter voortreffelijk. We denken er nog even over om met het veerpontje naar de overkant te varen, maar we zitten eigenlijk prima.

Veerweg 11A
Bijchristoffel.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel