artikel

Terras Top 100 2016 nummer 89: Zoetelief, Den Bosch

Café 765

Als we naar de Brabantse hoofdstad trekken, lopen we automatisch naar de gezellige Korte Putstraat. We hebben dan wel eens het idee dat we een boel leuke dingen missen die Den Bosch ook te bieden heeft, maar we zijn hier nu eenmaal graag. Al was het alleen maar voor het terras van Zoetelief.

Als we aankome,n zien we dat alles hier netjes opgesteld staat, beetje speels. Erg leuk! En het moet gezegd: het begin van ons bezoek verloopt vlekkeloos. Keurig uitziende medewerker bedient ons, is correct, hanteert het dienblad goed, gebruikt een doekje en een spray om tafels af te nemen en ook de bestelling is prima. Er komt echter een kleine kink in de kabel als we ons eten hebben. Wellicht dat ze zich aan het voorbereiden zijn op het diner binnen, maar buiten zien we niemand meer en de tafels worden niet meer afgeruimd. We gaan naar binnen om af te rekenen.

Het feit dat we alsnog het rapportcijfer 7 geven voor ons bezoek, geeft wel aan dat er op dit kleine steekje na, weinig te klagen valt over Zoetelief. Het voldoet verder ruimschoots aan de verwachtingen en we kijken dan ook – vol vertrouwen – uit naar komend jaar.

Korte Putstraat 10
Zoetelief.nu

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel