artikel

Terras Top 100 2016 nummer 90: Rosaura & Clementines

Café 258

Aan de zeekant van het Churchill Hotel in Terneuzen, op de Westerscheldedijk, ontwaren we een uitnodigend terras met nieuw, trendy zwart meubilair, met paarse kussentjes en beige parasols. Zoals we het omschrijven, zo komt het ook over: schoon en uitnodigend. Geen overbodige luxe op deze locatie: windschermen aan de zeekant.

Terras Top 100 2016 nummer 90: Rosaura & Clementines

De eerste indruk is dus prima, dat geldt ook voor de tweede. We hebben trek in een kleine lunch. Zodra we zitten, komt een keurig geklede ober vragen ‘of we iets willen gebruiken’. ‘Of ben ik te snel?’, voegt hij daaraan toe. Leuk!

Zoals je mag verwachten bij een hotel (en een terras gelieerd aan een hotel), loopt iedereen er keurig netjes bij. Waar het deze keer echter niet goed verloopt, is de bijverkoop. Die vindt helaas niet plaats. Een gemiste kans, want we willen graag lunchen. We bestellen een koffie en een bier. Deze worden vlot geserveerd en daarna verdwijnt onze gastheer uit beeld. Geen menukaart, ons wordt ook niet gevraagd of we iets willen eten.

Rosaura staat niet voor niets in de lijst, het terras heeft het verder prima op orde. Puntjes op de i en op naar volgend jaar.

Churchillaan 700
Restaurantrosaura.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel