artikel

Terras Top 100 2016 nummer 94: De Lindeboom, Den Burg

Café 227

Nooit een straf natuurlijk, om naar Texel te gaan. De Lindeboom beschikt over een mooi terras vol in het zonnetje. Door het grote pand ligt het heerlijk uit de wind. Aan de zijkant wordt tijdens ons bezoek verbouwd, maar daarvan heeft niemand last. Alles ziet er keurig uit ook, complimenten.

Terras Top 100 2016 nummer 94: De Lindeboom, Den Burg

Wel merken we dat de medewerkers het druk hebben met een andere grote groep op het terras, waardoor ze ons niet altijd de volle aandacht geven. We vragen koffie, de medewerker loopt weg en wij roepen haar terug, omdat we toch graag cappuccinno willen. Ze doet verder niet aan bijverkoop, dus voordat ze zich weer omdraait, vragen we ook nog maar even naar het gebak.

We begrijpen als geen ander dat drukte en grote groepen niet altijd makkelijk zijn, maar productkennis en bijverkoop zijn van essentieel belang. Het scheelt een loopje, de gast wordt blij en de verkoop is hoger. Dit terras heeft namelijk absoluut de potentie een topnotering te behalen. Dus, kom op!

Groeneplaats 14
Lindeboomtexel.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel