artikel

Terras Top 100 2016 nummer 95: Markt 10, Roermond

Café 384

Vol goede moed trekken we naar – wat wij vinden – één van de meest onderschatte steden van het zuiden. Roermond is een prachtige, oude stad waar de Roer en de Maas samenvloeien. In de Hanzestad, in een historisch pand, vinden we op de Markt op nummer 10, Markt 10 en het bijbehorende terras.

Terras Top 100 2016 nummer 95: Markt 10, Roermond

De mystery visit verloopt goed. Als we het terras oplopen en plaatsnemen, ziet een medewerker ons en die komt gelijk naar ons toe.Hij begroet ons met een ‘goedemiddag’ en maakt daarbij netjes oogcontact. De begroeting voelt oprecht en warm aan. Het bezoek verloopt verder naar tevredenheid.

Als de vakjury op bezoek komt, hebben we – vermoeden we – te maken met een medewerker op diens eerste dag. Hij oogt wat zenuwachtig en maakt een gespannen indruk. Dat is niet erg, maar nadat het eerste drankje werd gebracht, hebben we niemand meer gezien. Dat is jammer.

Markt 10 heeft in ieder geval bewezen in deze lijst thuis te horen. We zijn benieuwd naar volgend jaar.

Markt 10
Markt10.com

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel