artikel

Terras Top 100 2016 nummer 96: De Smederij, Goes

Café 386

Het terras van De Smederij is mooi en goed verzorgd. Aan enkele zaagselresten is te zien dat het recent is vernieuwd. Het meubilair is ook goed onderhouden en de tafels zijn mooi opgedekt als we langskomen.

Terras Top 100 2016 nummer 96: De Smederij, Goes
SONY DSC

Het terras heeft zeker stop- en aantrekkingskracht, het is alleen jammer dat er vanaf het plein en de parkeerplaatsen niet zoveel van te zien is.

Er staat wel bord, maar niet opvallend. Vanaf de brug en vanaf de overkant van het water is het terras wel heel mooi te zien.

We treffen tijdens ons bezoek kleine oneffenheden aan die we niet gewend zijn bij De Smederij. Zo zakte één van de stoelen met de voorpoot door de houten vlonder heen en onder diverse tafelpootjes zagen we biervilten.

Het personeel maakt een boel goed hier; ze weten wie ze moeten aantrekken, dat blijkt ook nu weer. Frisse gastvrouwen in zwarte bedrijfskleding en de haren netjes vast. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk en geschikt voor het horecavak. Ze hebben een grote gunfactor.

Dam 2
Desmederijgoes.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel