artikel

Terras Top 100 2016 nummer 99: De Agnietenberg, Zwolle

Café 439

De Agnietenberg is een officiële trouwlocatie, en dat zie je er wel aan af. Mooi, hoor. Het terras ligt er prachtig bij. Aan de rand van Zwolle, bijna buitengebied. Je hebt er het idee in de bossen te zijn.

Terras Top 100 2016 nummer 99: De Agnietenberg, Zwolle

In de tuin rondom het terras staan de plantjes in bloei, de heg en de grote planten zijn goed onderhouden, en de parasols zijn aanwezig en maken een gedegen indruk. Ze zijn dichtgeklapt. De tafels zijn netjes en schoon, evenals de stoelen. De witte stoelen hebben groene kussentjes wat een leuke uitstraling geeft. Dit wordt nog eens versterkt door de plantjes en bloemetjes die op de tafels staan.

Zodra we plaatsnemen op het terras, komt er binnen een minuut een medewerker naar de tafel. Hij groet ons: ‘Goedemiddag, wat kan ik voor u doen?’ Op de vraag welke bieren er zijn, benoemt hij de verschillende bieren die De Agnietenberg op de tap heeft. Tevens geeft hij ons een bierkaart en hij vertelt erbij dat deze niet standaard op tafel staan in verband met de wind. Daar moeten toch houdertjes voor te vinden zijn? We stellen het in ieder geval wel heel erg op prijs dat hij het ons even meldt.

Haersterveerweg 23
Agnietenberg.nl

Terug naar de ranglijst…

Reageer op dit artikel