artikel

In the mix: Clementine & Basil Love

Café

Sergio Herman ontwikkelde deze cocktail met zijn eigen tonic ‘Fever-Tree Tonic Clementines & Cinnamon’. De cocktail wordt geserveerd in The Jane in Antwerpen.

In the mix: Clementine & Basil Love

Ingrediënten
* jonge wortel
* 10 ml vers geperst limoensap
* 45 ml dry gin
* flesje Fever-Tree Clementine & Cinnamon Tonic Water
* basilicum blaadjes
* zeste van sinaasappel
* ijsblokjes

Bereiding
Maak een jonge wortel schoon en gebruik een dunschiller om fijne schilletjes van de wortel te trekken. Neem vervolgens een royaal wijnglas en schik wat wortelschilletjes in het glas waarna het gevuld kan worden met ijsblokjes, de geperste limoensap en de dry gin. Vul het glas verder met de inhoud van een gekoeld flesje Fever-Tree Clementine & Cinnamon Tonic Water by Sergio Herman. Garneer het glas met basilicum blaadjes en een zeste van sinaasappel.