artikel

In the mix: Recept voor cocktail Ticket2Bali

Café 523

De zoete gembersmaak en een klein zuurtje maken Ticket2Bali met Sayah Spekkoeklikeur tot een ware Indische dorstlesser. De spekkoeklikeur heeft een zachte smaak van verse spekkoek, gecombineerd met gebrande suiker en de kruidige warme smaak van kaneel, kruidnagel, kardemom met een vleugje nootmuskaat.

In the mix: Recept voor cocktail Ticket2Bali

Ingrediënten cocktail
* 45 ml Sayah Spekkoeklikeur
* 45 ml gin
* Ginger Ale
* Limoen
* Verse munt
* Lychee
* IJsblokjes
Bereiding
Vul grote cocktailglazen met flink wat ijsblokjes en schenk per glas 45 ml Sayah Spekkoeklikeur en 45 ml gin. Doe wat schijfjes limoen en wat blaadjes munt erbij en vul de glazen af met Ginger Ale. Serveer de cocktail met een vruchtje lychee aan een prikker, wat takjes verse munt en een rietje erbij. Maak het af met een stukje spekkoek aan een prikker.

Zin in meer leuke recepten voor cocktails? Kijk dan snel in onze lijst met de lekkerste mixen rechts!

Reageer op dit artikel