artikel

Cocktailrecept: Untill it all went pear shaped van C Amsterdam

Café 265

Bartender Timo Stemerdink van restaurant C Amsterdam bedacht de cocktail ‘Until it all went pear shaped’. Tijdens de Amsterdam Cocktailweek presenteerde hij deze cocktail met als hoofdingrediënt Chivas Regal Whisky Extra. Hieronder het recept om de cocktail zelf te maken.

Cocktailrecept: Untill it all went pear shaped van C Amsterdam

Bar: C Amsterdam
Cocktail: Until it all went pear shaped
Bartender: Timo Stemerdink
Samenwerking met drankmerk: Chivas Regal
Omschrijving cocktail: Deze cocktail is mooi gebalanceerd, smaken van peer, rode port en whisky gaan hand in hand. De cocktail is fris, licht fruitig en tegelijkertijd geeft de whisky een wat vollere aromatische smaak met een lichte toon van vanille.

Ingrediënten:
• 40 ml Chivas Regal Whisky Extra
• 25 ml limoensap
• 20 ml Ruby Portsiroop
• 20 ml perenpuree
• 1 barspoon vanillesiroop

Bereiding:
De cocktail wordt geshaked en gestrained over cubed ice.

Zin in meer leuke recepten voor cocktails? 

Reageer op dit artikel