artikel

Horecava 2018: wat is waar te doen?

Café 1288

De Horecava 2018 vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari. Naast de vele stands, noviteiten en wedstrijden, zijn er ook nieuwe introducties zoals de Pop Up Bar Experience. Uiteraard is ook Misset Horeca aanwezig op de beursvloer. Een overzicht.

Horecava 2018: wat is waar te doen?

Misset Horeca zal ook op de Horecava 2018 niet ontbreken. Bezoekers kunnen hier terecht om kennis te maken met de redactie, sales, marketing en events. Heeft u vragen of opmerkingen, stel en maak ze.

Misset Horeca op Horecava 2018

De stand van Misset Horeca bevindt zich in hal 5, standnummer 316. De stand is elke dag geopend voor een kennismaking, hapje of drankje. Ook kunnen geïnteresseerden meer informatie krijgen over, of zich inschrijven voor de Café Top 100, de Terras Top 100 en de Koffie Top 100.

Dagelijks op de Horecava

10.00 – 17.00 uur
Aziatisch Paviljoen
Workshops over de Chinese, Oriëntaalse en Japanse keuken
Standnummer 7.200 – Food

11.00 – 13.00 uur
13.00 – 15.00 uur
15.00 – 17.00 uur
Paviljoen Van Bron tot Bord in Nederland
Gezonde lokale producten van streekleveranciers uit alle provincies. Met drie keer per dag een kooksessie, waar gerenommeerde chefs uit Nederland gerechten bereiden.
Standnummer 7.426 – Food

10.00 – 18.00 uur
Hotel World Amsterdam
Op één plek komen alle hoteldisciplines samen, zoals meubilair, schermoplossingen, slaapkamers, fitness, wellness en het buitenterras.
Standnummer 1.550 – Inrichting en Inventaris

10.00 – 18.00 uur
Innovation & TrendLAB
HorecavaInnovaties in de praktijk rondom vier actuele thema’s: recyclen, een horecazaak rondom één product, de nieuwste technologieën en flexibele locaties voor zowel horeca als werk.
Standnummer 6.001 – Innovation & TrendLAB

10.00 – 18.00 uur
Pop-uprestaurant De Bierfabriek
Genieten van Frans boerderijkippetje en demonstratie bier brouwen
Standnummer 5.180 – Dranken

10.00 – 18.00 uur
Pop-uprestaurant Bar O
Winnaar Nationale RestaurantPitch; cocktails en kleine gerechten versterken elkaars smaak.
Standnummer 3.240 – Dranken

10.00 – 18.00 uur
Pop Up Bar Experience
Pop-upbars, workshops en demonstraties in de gezellige sfeer van de Amsterdamse ‘9 Straatjes’.
Standnummer 5.240 – Dranken

10.00 – 18.00 uur
Pop-uprestaurant The Chefsclub
Fine dining pop-uprestaurant, waar de nieuwe garde Nederlandse (sterren)chefs vier dagen voor de bezoekers van de Horecava kookt.
First Floor

10.00 – 18.00 uur
Fast Chocolate Experience
HorecavaProducent van chocoladedecoraties Dobla presenteert bekende foodklassiekers op verrassende wijze met chocolade, zodat ze Instagramwaardig zijn.
Standnummer 7.145 – Food

10.00 – 18.00 uur
Foodmarkt
Aanbod van kleine producenten, waaronder ook de groente- en fruithoek.
Hal 7 – Food

10.00 – 18.00 uur
BBQ Plaza
Trends en innovaties omtrent barbecueën en buiten koken.
Buiten, bij Entree K – Grootkeuken

10.00 – 18.00 uur
Bakery Café
Experts demonstereren hoe verschillende disciplines – koffie, thee, patisserie, boulangerie en het koksvak – met elkaar samenwerken (blurring) en elkaar versterken.
Standnummer 12.554 – Bakkerij

10.00 – 18.00 uur
De laatste trends over koffie
Standnummer 12.554 – Koffie, thee en cacao

10.00 – 18.00 uur
Workshops en presentaties over thee
Standnummer 12.554 – Koffie, thee en cacao

10.00 – 18.00 uur (niet op donderdag)
Bellavita Expo
Italiaanse ambachtelijke fine-foodproducten en wijnen.
Hal 13

MAANDAG 8 JANUARI

10.00 – 12.00 uur
Opening
HorecavaFeestelijke opening 62e editie Horecava en bekendmaking winnaars 18e Horecava Innovation Award
Standnummer 6.001 – Innovation & TrendLAB

11.00 – 13.30 uur
Lekkerste Hamburger, categorie Finest
Wedstrijd
Standnummer 9.650 – Fast Casual on the Move

11.00 – 16.00 uur
NK voor Koks: Hanos Gouden Koksmuts
Teamwedstrijd voor brigades van toprestaurants in de Gilde Arena
Standnummer 7.900 – Food

15.30 – 18.00 uur
Lekkerste Broodje, categorie Horeca
Wedstrijd
Standnummer 9.650 – Fast Casual on the Move

13.30 – 15.30 uur
Lekkerste Hotdog
Wedstrijd
Standnummer 9.650 – Fast Casual on the Move

DINSDAG 9 JANUARI

11.00 – 16.00 uur
NK voor Koks: Gouden Koksmes
Kookwedstrijd voor teams leermeester-leerling in de Gilde Arena
Standnummer 7.900 – Food

11.00 – 13.30 uur
Lekkerste Hamburger, categorie Fastest
Wedstrijd
Standnummer 9.650 – Fast Casual on the Move

13.30 – 15.30 uur
HorecavaLekkerste Maaltijdsalade van Nederland
Wedstrijd
Standnummer 9.650 – Fast Casual on the Move

15.30 – 18.00 uur
Lekkerste Broodje, categorie Catering
Wedstrijd
Standnummer 9.650 – Fast Casual on the Move

WOENSDAG 10 JANUARI

11.00 – 16.00 uur
NK voor Koks: Zilveren Koksmes
Wedstrijd voor jonge koks tot en met 25 jaar in de Gilde Arena
Standnummer 7.900 – Food

11.00 – 13.30 uur
Lekkerste Broodje, categorie On the Move
Wedstrijd voor eetgelegenheden als trein-, bus- en tankstations in de Fastservice Arena
Standnummer 9.650 – Fast Casual on the Move

13.30 – 16.00 uur
Wedstrijd Lekker Anders
Mensen met een verstandelijke beperking bereiden lekkere broodjes in de Fastservice Arena.
Standnummer 9.650 – Fast Casual on the Move

16.00 – 18.00 uur
Lekkerste Wafel van Nederland
Wedstrijd wafels bakken in de Fastservice Arena
Standnummer 9.650 – Fast Casual on the Move

DONDERDAG 11 JANUARI

10.00 – 16.30 uur
The Dobla Pastry Battle – edition NL 2018
HorecavaWedstrijd voor chefs en patissiers die over passie, affiniteit en de juiste skills beschikken om drie rondes patisseriegevechten te overleven.
Standnummer 7.900 – Food

10.00 – 18.00 uur
IJsvak
Vakwedstrijden van het Ambachtelijk IJscentrum
Standnummer 9.650 – Fast Casual on the Move

15.30 – 16.30 uur
NK Biertappen – Finale
Strijd om de titel Beste Biertapper van Nederland
Elicium – Dranken 

Reageer op dit artikel