artikel

Misset Horeca op de Horecava 2018

Café 762

Misset Horeca is uiteraard ook op de Horecava 2018 van de partij. In hal 5, op stand 316 vindt u de redactie, kunt u relaties ontmoeten, genieten van een hapje en een drankje en u kunt zich ter plekke inschrijven voor één van de Top 100’s.

Misset Horeca op de Horecava 2018

Misset Horeca is ieder jaar present op de grootste horecabeurs van het land en zal ook op de Horecava 2018 niet ontbreken. Bezoekers kunnen op de stand terecht om kennis te maken met de redactie, sales, marketing en events.

Horecava 2018

U bent van harte welkom met uw vragen of opmerkingen. De stand van Misset Horeca bevindt zich in hal 5, standnummer 316. Bent u abonnee, partner, sponsor, horecaondernemer, medewerker óf gewoon nieuwsgierig, de stand is elke dag geopend voor een gesprek, hapje of drankje.

Deelnemen, sponsoren of participtatie Top 100’s

Wilt u in 2018 meedoen aan de Terras Top 100, de Koffie Top 100, de Cafetaria Top 100 of de Café Top 100? Of wilt u nou eens
precies weten wat dit inhoudt en welke voorwaarden en kosten eraan zijn verbonden? Wilt u weten hoe er wordt gejureerd en wat u mag verwachten voor uw inschrijving? Kom dan naar de stand van Misset Horeca en laat u vrijblijvend informeren.

Inschrijven voor de Café Top 100

Wilt u partner of sponsor worden van één van de Top 100’s of één van de andere vele events? Ook daarvoor is er dagelijks iemand aanwezig die u graag meer vertelt over de mogelijkheden en alles wat Misset Horeca biedt.

Inschrijven voor de Terras Top 100

Ook Catering en Snackkoerier aanwezig

Naast informatie over de vaktitel en alle events, kunt u op de stand informatie inwinnen over onze zusterbladen Misset Catering en de volledig vernieuwde Snackkoerier. De laatste is tijdens de beursdagen ook aanwezig met een eigen stand in hal 10, nummer 322.

Reageer op dit artikel