artikel

Vergelijk jouw koffiezaak met de Koffie Top 100

Café 494

Hoeveel kilo koffiebonen gebruikt een horecazaak met 40 zitplaatsen gemiddeld per week? En één met 120 zitplaatsen? Hoeveel fte heeft een koffiebedrijf gemiddeld in dienst? Download nu onze Koffie Benchmark voor antwoord op deze vragen en vergelijk jouw koffiezaak met de honderd bedrijven in de Misset Horeca Koffie Top 100.

Vergelijk jouw koffiezaak met de Koffie Top 100

Met de Misset Horeca Koffie Benchmark zie je snel hoe jouw koffiezaak het doet in vergelijking met de honderd horecaondernemingen in de Koffie Top 100 2018.

Zie de ontwikkeling van de gemiddelde prijs van een kop koffie, espresso en cappuccino over de jaren. Hoeveel zitplaatsen en fte de bedrijven hebben en hoeveel kilo bonen ze per week door de molen halen.

Hoe doet jouw koffiezaak het?

Dit en nog veel meer in de Koffie Benchmark:

Download hier de Koffie Benchmark

Reageer op dit artikel