artikel

Terras Bootcamp 2018: etiquette als gastvrijheid

Café 326

De hufterigheid slaat in Nederland al decennia om zich heen, vindt Roel Wolbrink. ‘Zeker in de horeca is dat het begin van het einde.’  Wolbrink zal op de Terras Bootcamp laten zien en voelen dat een beetje meer etiquette en stijl juist ook nodig zijn op een terras; zowel van gast als medewerker als ondernemer. 

Terras Bootcamp 2018: etiquette als gastvrijheid

Ondernemer en schrijver Roel Wolbrink zal zich op de Terras Bootcamp 2018 richten op gastvrijheid vanuit de medewerker. Daarbij is het onderwerp etiquette.

Aankleding en aardig zijn

De workshop van Wolbrink zal diverse onderdelen hierover aansnijden, met als de rode draad de volgende drie vragen:
1. Hoe makkelijk is het toepassen van een beetje aardig zijn en wat kan het een bedrijf en de klanten brengen?
2. Wat doet kleding, uitstraling, aankleding en het ‘hoe’ dekken van de tafel en serveren van de hapjes en drankjes bij een bepaald bedrijf?
3. Wat wil je als bedrijf uitstralen en welke aanpak op de bij punt 2 genoemde punten werkt daar dan bij?

Schrijf je hier in voor de Bootcamp

Roel Wolbrink op Terras BootcampRoel Wolbrink op Terras Bootcamp

Roel Wolbrink is gastvrij, gedreven, open en progressief. Het kan altijd beter. Dat zit er van jongs af aan in toen hij opgroeide in een hotel met restaurant en terras. Inmiddels is hij 20 jaar ondernemer en schrijver van onder meer ‘Het Blauwe Boekje’. De stijlgids over eten, drinken, manieren en kleding.

De Terras Bootcamp vindt plaats op maandag 12 maart in het Inspirium in Breda. Inschrijven kan hier.

Reageer op dit artikel