blog

Vijf opvallende horecaconcepten op Schiphol

Café

De meeste gasten op Schiphol zijn passagiers die gaan vliegen, een transfer hebben of zojuist zijn aangekomen in Nederland. De primaire reden voor hun bezoek aan de luchthaven is een reisbehoefte. Daarom een overzicht met vijf opvallende horecaconcepten op Schiphol uit de koker van HMSHost.

Vijf opvallende horecaconcepten op Schiphol

Dutch Kitchen & Bar

Internationale reizigers kunnen bij Dutch Kitchen & Bar kennismaken met de Nederlandse keuken. De gasten kunnen plaatsnemen in levensgrote Delftsblauwe theekoppen, of aan de gemeenschappelijke ‘Mad Tea Party’ eettafel, terwijl zij genieten van authentieke Nederlandse specialiteiten zoals kroketten op landbrood, poffertjes, biologische hamburgers van het Koningshoeve rund uit Spaarnwoude en seizoensfruit van Willem&Drees. Alle gerechten worden uitsluitend bereid met lokale, biologische producten en ter plekke vers bereid in de open keuken.

 

Fair Taste Café

Verander de wereld en begin bij jezelf. Dat is het idee achter het Fair Taste Café. Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen gasten hier genieten van koffie met het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade, maar ook van een heerlijke sandwich met biologische en verantwoorde ingrediënten. Fair Taste Café introduceert als eerste horecabedrijf op een luchthaven, een watertappunt van ‘jointhepipe.org’. Deze organisatie heeft als doel om iedereen overal ter wereld van schoon drinkwater te voorzien. Dankzij het watertappunt op Schiphol is een waterpomp in Bangladesh gerealiseerd waardoor een heel dorp aan schoon drinkwater is geholpen. Eten en drinken bij Fair Taste Café is niet alleen lekker, het draagt ook bij aan een betere wereld.

Park Café
In het Airport Park op Schiphol hoor je de vogeltjes fluiten en zie je vlinders vliegen. In deze groene en natuurlijke omgeving kunnen reizigers ontspannen, socializen, kijken, eten en drinken, net als in een echt stadspark. In het Park Café kunnen gasten terecht voor sandwiches, gourmet burgers, salades en verse sappen. Het unieke aan het Park Café is de mogelijkheid om je burger te ‘pimpen’. Gasten kunnen geheel naar eigen smaak een malse kip of 100% puur rundvlees burger zelf aanvullen met hun favoriete toppings en sauzen. In het park of op het buitenterras kun je vervolgens genieten van je hapje en drankje.

bread!
Van veraf zijn de metershoge broodrekken van bread! een echte eyecatcher en een centrale ontmoetingsplek in Lounge 3. Verse broodjes worden naar de smaak van de gast samengesteld. Passagiers met weinig tijd kunnen kiezen voor de ‘fast lane’ en een keuze maken uit een vooraf gemaakte huisselectie. In de hele uitstraling van bread! staat puur en eerlijk centraal. Dit komt terug in het assortiment, de kleding, de inrichting waarbij gebruik is gemaakt van robuuste en natuurlijke materialen en natuurlijk de slogan ‘Bake my Day’.

Café Chocolat
Wie weerstaat de verleiding van exclusieve chocolade in alle vormen en creaties bij Café Chocolat? Met zijn warme kleuren en comfortabele meubilair, is Café Chocolat een oase van rust en stilte op de drukke internationale luchthaven. Er is een verleidelijk assortiment voor elk moment van de dag. Je kunt hier genieten van de beste chocoladeproducten zoals chocolade spoons, verleidelijke patisserie of bonbons. Naast de aantrekkelijke menukaart is er ook een grote keuze uit bijzondere chocoladecadeaus om mee te nemen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels