fotoreportage

The Lodge, Constanta

Café

Aan een boulevard in de Roemeense stad Constanta ligt een net geopende club en restaurant, The Lodge. Het design van deze smalle en lange zaak sluit aan bij de trends van deze tijd: retro, industrieel en stedelijk.

The Lodge, Constanta

The Lodge onderscheidt zich door het kleurgebruik, de sfeermakers en de speciaal ontworpen meubels en verlichting. In elke ruimte komen warme kleuren op een andere manier terug. In de bar zijn de lange latten aan de muur geschilderd in de kleuren wit, blauw/patrol donker- en licht oranje. Dezelfde kleuren keren terug in wanddecoraties.

In het restaurant- en het loungegedeelte zijn muren versierd van gebrand glas of gekleurde schotjes in een ijzeren omlijsting. Architect Vladimir Mindru van Yellow Office hergebruikt baksteen, hout en metaal. Zijn filosofie: ‘Het verhaal achter elk ontwerp dat Yellow Office maakt, vertaalt zich in het licht, texturen en sensaties. Zo creëren wij een atypische ervaring voor gast’.

Locatie: Constanta in Roemenië
Open: 2015
Type: bar, restaurant
Stijl: retro, industrieel en stedelijk
Capaciteit: 130 zitplaatsen
Materiaal: hergebruikt baksteen, hout en metaal
Kleuren: zacht licht, warme kleuren in combinatie met blauwe/patrol bekleding op banken, stoelen en krukken
Site: The Lodge
Design: Architect Vladimir Mindru

Reageer op dit artikel