fotoreportage

Tomás Tea House, Mexico City

Café

Het theehuis Tomás in Mexico City is een plek om te ontspannen. ‘Even een pauze en een moment van bezinning’, aldus de eigenaar. Modern meubilair wordt in de zaak gecombineerd met traditionele meubels. De gebruikte materialen voor het ontwerp zijn een mix van hout, keramiek en leer. Het geheel straalt huiselijkheid uit.

Tomás Tea House, Mexico City

Locatie: in het centrum van de stad Mexico
Type: theehuis
Opening: 2013
Capaciteit: 40 zitplaatsen
Stijl: mix van modern, tradioneel en vintage interieur
Kleuren: blauw, groen, grijs en hout. Het kleurgebruik in de zaak vertelt iets over de grote verscheidenheid aan soorten thee dat het merk te bieden heeft. Op de muren staan met de hand geschilderde blauw met witte illustraties.
Site: Tomás
Designer: Savvy Sudio

Reageer op dit artikel