fotoreportage

The Harbour Club Café, Amsterdam

Café

The Harbour Club Café is een nieuw concept van The Harbour Group. Muziek speelt een belangrijke rol in het restaurantconcept dat gevestigd is in het Amsterdams Olympisch Stadion. ‘Vanaf 22.00 uur gaat de muziek harder en gaan de handjes de lucht in. Het concept is stoer en rebels’, aldus manager Mickey de Jong.

The Harbour Club Café, Amsterdam

Naast The Harbour Club en The Harbour Club Kitchen is nu ook een Harbour Club Café geopend in Amsterdam. ‘Food, drinks en beats in een laid-back setting is in een notendop waar The Harbour Club Café voor staat’, zegt Mickey de Jong. Hij is de zoon van eigenaar John de Jong en tevens manager.
Chesterfield banken, muurschilderingen van Selwyn Senatori en medewerkers met Engelse bolhoedjes geven sfeer aan de zaak. Ook de herkenbare ronde zitjes van The Harbour Club-bedrijven maken onderdeel uit van het interieur. De strak vormgegeven bar heeft een prominente plek op de begane grond. Woodfever maakte de meubels.

Reageer op dit artikel