fotoreportage

Foto’s: 52 kranen en Gulpener bij Arendsnest

Café 252

Met het aanslaan van een vat ongefilterde Chateau Neubourg, een unicum, vierde biercafé Arendsnest in Amsterdam, vrijdag 22 april, een dubbel feestje. Het aantal kranen werd opnieuw uitgebreid, van 30 naar 52 en er was de overeenkomst met Gulpener dat het huisbier wordt in het café aan de Herengracht in de hoofdstad.

Foto’s: 52 kranen en Gulpener bij Arendsnest

Eigenlijk had Peter van der Arend 51 kranen ingepland. ‘Maar ik heb nog een gaatje gevonden’,  vertelde hij met een grote glimlach. Achter de bar werden 30 splinternieuwe kranen onthuld, waaruit onder meer het huisbier Chateau Neubourg van brouwerij Gulpener getapt werd.

Samenwerking Gulpener

Directeur Jan Paul Rutten was ook aanwezig namens Gulpener. Hij toonde zich zeer content met de samenwerking. ‘Zo’n prachtig café met Nederlandse bieren, verdient een op en top Nederlandse brouwer’, aldus de directeur. Onder in het café werd ook een compleet verbouwde ‘Gulpener-kamer’ in gebruik genomen.

Reageer op dit artikel