fotoreportage

Foto’s Stuyvesant Wijnlokaal Amsterdam

Café 832

In het West Indisch Huis aan de Haarlemmerstaat in Amsterdam is Wijnlokaal Stuyvesant van start gegaan. Het horecabedrijf bevindt zich in de Commandeurszaal aan de voorzijde van het pand met voor de deur terras.

Foto’s Stuyvesant Wijnlokaal Amsterdam

De wijnbar is zeven dagen per week vanaf 12 uur open. Gasten kunnen er terecht voor een glas wijn, lunch, borrel of diner.

Stuyvesant is onderdeel van ‘a matter of Taste’ en wordt daarmee ook de nieuwe huisgenoot van het cateringbedrijf. Mede-initiatiefnemer is Wim Wiersma, ook het brein achter Lefebvre in Utrecht dat in 2014 de titel Wijnbar van het Jaar won. ‘Ook in Amsterdam willen we pure maar betaalbare kwaliteit bieden. Smakelijk, eerlijk, vlot en met een opvallende prijs-kwaliteitsverhouding. Denk aan veel wijnen per glas en herkenbare gerechten op mooi servies en plankjes’.

De nieuwe hotspot ziet er indrukwekkend uit, alle originele ornamenten zijn behouden gebleven en worden stoer gecombineerd met grote spiegels, oranje banken en kunst van de Spaanse kunstenaar Jordi Gomez.

Bekijk hier meer nieuwe Nederlandse horecabedrijven.

Reageer op dit artikel