fotoreportage

Horecainterieur: Millers Cocktail Kitchen Den Haag

Café 818

Millers op het Plein in Den Haag is uitgebreid met Millers Cocktail Kitchen. De zaak heeft binnen zo’n zestig zitplaatsen en buiten op het (verwarmde) terras 80. Bekijk hier beelden van Millers Cocktail Kitchen. 

Horecainterieur: Millers Cocktail Kitchen Den Haag

De cocktailkaart van Millers Cocktail Kitchen bevat ruim 60 verschillende cocktails inclusief speciale ‘premium cocktails’ (vanaf €7,50). De premium cocktails zijn afgestemd op de verschillende Aziatische gerechten. Zo wordt de ‘Asian Bloody Whiskey’ Cocktail gecombineerd met de ‘Moo Ping’, de in oestersaus gebakken varkenshaas-spiesjes. Ook op het menu: de ‘Drunken Grilled Pineapple’ cocktail in combinatie met de ‘Gue Bao JL’, pulled chicken en Koreaanse Chili.

Alle gerechten zijn het formaat van een tussengerecht waardoor het ideaal is om meerdere gerechten te proeven en delen. Millers Cocktail Kitchen telt binnen zo’n 60 zitplaatsen en op het verwarmd buitenterras ruim 80 zitplaatsen.

Millers Cocktail Kitchen is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Van dinsdag tot en met donderdag is Millers Cocktail Kitchen geopend vanaf 16 tot 01 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn de speciale clubavonden van Millers Den Haag. Millers Cocktail Kitchen is op deze dagen geopend van 16 tot 04:30 uur.

>> Nieuwe cocktailbar voor Den Haag

Cocktail Kitchen

Cocktail Kitchen is onderdeel van Millers Den Haag; al zeven jaar gevestigd aan het Plein in de stad. De drie aanééngeschakelde panden van Millers hebben elk hun eigen sfeer. Het totaalconcept bestaat uit een grand café, à la carte restaurant, zes bars waaronder een wijnbar, een club bestaande uit twee area’s, privéruimtes en een verwarmd terras.

Beelden van Millers Cocktail Kitchen zijn gemaakt door Sharman Images.

>> Meer horecainterieurs bekijken? 

Reageer op dit artikel