fotoreportage

Horecainterieur: Food- en cocktailbar LouLou opent deuren in Amsterdam

Café 877

Loulou is de naam van de nieuwste food- en cocktail bar van Amsterdam. Sinds deze week is Loulou officieel geopend in oud-West. Om de hoek bij de Kinkerstraat en de Foodhallen.

Horecainterieur: Food- en cocktailbar LouLou opent deuren in Amsterdam

De bar bevindt zich op de hoek van de Bilderdijkstraat, Kwakersplein. Het is een food- annex cocktailbar. In de ochtend staan er onder meer smoothies op de kaart. In de avonduren kunnen gasten er terecht voor verschillende gerechten uit alle windstreken. Denk aan vongole, pittige king prawns, geroosterde aubergine of een Tommahwak steak van de grill, de Asian Steak Tartar, maar ook de Gillardeauo oesters met een bloody mary van vers tomatensap.

Bar LouLou

Na het diner kunnen gasten in de zaak blijven hangen met een cocktail. Het restaurantgedeelte is gedeeltelijk afgesloten van de sfeervolle bar waar je ook terecht kunt voor een IPA van Brouwerij het IJ of een van de vele cocktails.

Inrichting LouLou

Foodbar LouLou is ingericht in een hedendaagse boho-chique stijl met een retro tintje. De betonnen vloer, donkere muren, vintage accessoires en muurschilderingen vormen samen een hip en spannend interieur dat in iedere hoek van de zaak een beetje verschilt. Vooral de plantenwand is een eyecatcher. Iedere maand brengt LouLou kunst van lokale bekende en minder bekende kunstenaars. Naast de bar is er een kunstverzamelingsmuur, de werken die daar tentoon worden gesteld, worden ook online verkocht.

Meer Nederlandse hotspots

Reageer op dit artikel