fotoreportage

Nieuw interieur voor nummer 18 Terras Top 100

Café 3330

Markt 5 uit Lichtenvoorde, Gelderland, de nummer 18 in de Terras Top 100 van Misset Horeca, heeft een nieuw interieur. Na tien jaar heeft mede-eigenaresse Ilse Schutte afscheid genomen van de hoofdkleur rood; deze is vervangen door bruin, blauw en groentinten.

Nieuw interieur voor nummer 18 Terras Top 100

Alle meubels van Markt 5 zijn vervangen door nieuwe en ook functioneel deed de ondernemer aanpassingen: tijdens de verbouwing kwam er een aparte desk voor het afrekenen zodat dit niet meer vanachter de bar hoeft plaats te vinden. ‘Dit zorgde voor oponthoud. We konden met onze drankjes niet meer weg en gasten die wilden betalen, konden niet bij de bar als we veel tegelijk uitgaven,’ laat Schutte aan Misset Horeca weten.

Achter in de zaak zijn twee tafels gerealiseerd met een eigen tapkraan. En de grote ‘stamtafel’ in het midden van de zaak is vervangen door meerdere kleinere waardoor meer flexibiliteit ontstaat.

De verbouwing begon in de vakantieperiode, in de week van 21 juli 2017 en Markt 5 heropende op 16 augustus. Tijdens de verbouwing draaide de zaak wel door voor lunches, borrels en diner; op het terras en vanuit het naastgelegen Club Café dat ook eigendom is van Schutte.

De beoordeling van Markt 5
in de Terras Top 100 van 2017 van Misset Horeca

Terras Top 100 2017 nr. 18: Markt 5, Lichtenvoorde

In het centrum van Lichtenvoorde is verrassend veel horeca te vinden voor zo’n relatief kleine plaats. Op het plein in het hart van dit dorp zitten meerdere bedrijven op een rij. Markt 5 springt er door de omvang tussenuit.

Het terras staat voor het pand opgesteld, liefst twee forse panden breed. Grote zwarte parasols, een mix van rotan stoelen, kleurig kunststof meubilair en loungebanken. De medewerkers verstaan hun vak en staan ons keurig en kundig te woord. Het Twaalfuurtje, waar we de keuze krijgen tussen wit- of bruinbrood, is een smakelijke combinatie. Prima in orde wat ons betreft. Dit is klassieke horeca in een moderne jas. Verzorgd, modern en ook het interieur van de zaak oogt aantrekkelijk.

Meer horeca-interieur bekijken!

 

Reageer op dit artikel