nieuws

Politie stopt illegale houseparty

Café

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een einde gemaakt aan een illegale houseparty in een leegstaand bedrijfspand in Weert. Hierbij zijn drie feestgangers opgepakt en werd alle audioapparatuur in beslag genomen, meldde de politie zondag. De drie verdachten zijn twee Fransen in de leeftijd van 21 en 23 jaar en een 24-jarige man uit Eindhoven.

De houseparty werd bijgewoond door ongeveer tweehonderd mensen, afkomstig uit het hele land en het buitenland. De politie stelde de organisatoren om 02.00 uur zondagmorgen een ultimatum dat binnen een uur alles weg moest zijn.

Toen dat niet gebeurde, maakte de politie om 04.00 uur een einde aan de houseparty. De politie moest naar eigen zeggen daarbij gebruik maken van enig geweld met wapenstok of politiehond.

Reageer op dit artikel