nieuws

Succes met bierdieet gegarandeerd

Café

Willem de Groot heeft een bierdieet ontwikkeld. De 32-jarige handelaar in vijvervissen, ook wel bekend als ‘dikke Willem’, viel zelf onlangs ruim 15 kilo af met het Bierdieet. Zijn adviezen zijn gebaseerd op feiten die hij vond op de website van Het Voedingscentrum.

‘Afvallen zonder het bier te laten staan is nu mogelijk met het bierdieet. Het bierdieet is gebaseerd op de enige goede theorie om af te vallen: minder calorieën innemen dan je verbruikt’, schrijft hij op de website. ‘Of calorieën tellen meer iets voor vrouwen is? Klopt. Alleen kent u een vrouw die goed kan rekenen?, aldus De Groot.

Het bierdieet is dus speciaal voor mannen. ‘Bewegen is geen must, maar het is wel beter! Volgers van het bierdieet leven niet per se gezonder. Het zorgt er wel voor dat ze afvallen. Zo keuren wij roken bijvoorbeeld uit het oogpunt van afvallen niet af. Dat roken niet gezond is mag als algemeen bekend worden beschouwd.’

Reageer op dit artikel