nieuws

Militairen opgepakt na knokken in disco

Café

Zes militairen zijn vrijdag overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee, omdat ze in de nacht van donderdag op vrijdag betrokken zouden zijn geweest bij een vechtpartij in een disco in ’t Harde. Twee weken geleden gingen militairen ook al in de fout in een discotheek in Noorwegen.

Volgens het ministerie van Defensie hadden de militairen, die afgelopen weekend zijn opgepakt, een oefening afgerond in de omgeving en had de commandant hun geen toestemming gegeven de oefenlocatie te verlaten.

Het onderzoek naar de misdragingen van Nederlandse mariniers in Noorwegen, die vrijdag terugkomen van hun oefening, gaat volop door. Vier Nederlandse marechaussees blijven achter om een vechtpartij in een discotheek en diefstal uit een nachtwinkel verder uit te pluizen.

Reageer op dit artikel