Anno 1890 terug in top Café Top-100

Anno 1890 terug in top Café Top-100

Anno1890 is dit jaar de hoogste nieuwe binnenkomer in de Café Top-100 van Misset Horeca. Het voormalige Café van het Jaar in Amsterdam stond de afgelopen twee jaar in de eregalerij en draait weer volop mee in de top van caféland.

Het café van Joop Bohlmeijer is één van de veertien nieuwe binnenkomers in de Café Top-100. De complete lijst verschijnt volgende week vrijdag in een speciale uitgave van Misset Horeca. Een dag eerder, op donderdag, wordt bekend welk café zich Café van het Jaar mag noemen.

Noord-Brabant is de provincie met de meeste cafés in de lijst, liefst 22. Flevoland is met één café het slechtst vertegenwoordigd. Ook Groningen en Zeeland doen het niet al te best met slechts twee cafés in de lijst.

Het overzicht van de honderd beste cafés wordt donderdag 23 november op internet gepubliceerd. Vanaf 9.00 uur worden de eerste tien bedrijven in de lijst bekend gemaakt op www.cafetop100.nl. Hierna zullen er ieder uur nieuwe zaken aan het overzicht worden toegevoegd. Tevens verschijnt deze dag een speciale Nieuwsbrief over de Café Top-100.

De Café Top-100 zelf belooft een forse uitgave te worden. Meer dan honderd pagina’s. Behalve de beschrijvingen van de honderd beste cafés, ook een lijst met Aanraders! Verder een interview met de advocatentweeling Anker en Anker en portretten van kasteleins met hart voor hun vak.

Wilt u het nummer tijdig ontvangen, bestel het dan nu.

Anno 1890 terug in top Café Top-100