nieuws

Carnavalsprijs voor Laurens Meijer

Café

De Brabantse horecatycoon Laurens Meijer heeft de Gouden Hopbel gewonnen. Meijer kreeg de prijs voor zijn verdiensten voor de Bredase carnaval. Meijer is bedenker van de Bredase leutpenning, het wettelijk betaalmiddel tijdens carnaval.

Dat meldt BN/DeStem. De leutpenning wordt tijdens carnaval gebruikt in de Bredase horeca. Meijer werd tijdens carnaval voor zijn ideeën geprezen door onder meer print H’Octavius, die Meijer een prettig mens noemde.

Laurens Meijer behoort tot de grote horecatycoons van het land. Zijn zaken zijn goed voor een jaaromzet van 43 miljoen euro. Dat blijkt uit de Misset Horeca Top-100, de ranglijst met grootste horeca van het land. Recentelijk sloeg Meijer toe op Ameland, waar hij twee horecazaken overnam.

Zie ook:
Meijer: Huurprijzen 20 procent te hoog

Reageer op dit artikel