nieuws

Strand aan de Maas weer open

Café

Het Rotterdamse strand aan de Maas, gelegen aan de voet van de Erasmusbrug, gaat woensdag 23 mei weer open. ‘Het paviljoen wordt dit jaar groter dan ooit’, aldus een medewerker van het Strand maandag.

‘Dat heeft alles te maken met het feit dat Rotterdam 2007 als Jaar van de Architectuur heeft uitgeroepen. Uiteraard is dit ook terug te vinden in het uiterlijk van het strandpaviljoen’, aldus de woordvoerder.

De opening van het Strand luidt tegelijkertijd het seizoen van de zomerfestivals in. Dit jaar staan er maar liefst 22 festivals op het programma waaronder het Ortel Dunya Festival, ZomerZondagen, Dag van de Romantische Muziek en North Sea Jazz.

Het Strand aan de Maas wordt voor de vijfde achtereenvolgende keer georganiseerd en is geopend van 23 mei tot en met 30 september.

Strand aan de Maas weer open

Reageer op dit artikel