nieuws

Broers Tieleman starten Mytown met Langenbach

Café

De bekende Rotterdamse horecabroers Aryan en Willem Tieleman hebben het voormalige en veelbesproken club Nighttown in Rotterdam overgenomen. Samen met dance-goeroe Ted Langenbach openen ze in maart 2008 een nieuwe club onder de naam Mytown.

Broers Tieleman starten Mytown met Langenbach

Mytown wordt de eerste ‘Sustainable Dance Club’ ter wereld. De zaak krijgt onder andere een energieopwekkende dansvloer en een ‘relax roof’ met zonnepanelen en windmolens. Ook de gehele bedrijfsvoering wordt duurzaam.

De komende maanden wordt het pand volledig gebouwd. Na de verbouwing biedt de grote zaal ruimte aan 1.500 mensen. Onder de naam Now&Wow, het label van Ted Langenbach, organiseert Mytown grote dancefeesten.

Verder biedt het complex een nieuwe horecagelegenheid. Zo komt er het Lulu Café, een combinatie van het bekende Lulu Oriental Food Restaurant van de gebroeders Tieleman en het Wester Paviljoen.

De verbouwing en de exploitatie van Mytown staan volledig in het teken van duurzaamheid. Al het sloopafval wordt opnieuw gebruikt. Naast een energieopwekkende dansvloer en de relax roof krijgt de club ook een ‘water wall’, een muur die door verkoeling zorgt door het omzetten van koelwater en condens.

Eerdere berichten over de broers Tieleman

Reageer op dit artikel