nieuws

Horecava: nieuwe belevenis voor barsector

Café

De Horecava komt met een nieuwe belevenis voor de barsector. Beursbezoekers kunnen tijdens de eerstvolgende editie van de grootste horecabeurs van Nederland een interactieve ontmoeting aangaan met bijzondere merken uit de barwereld.

Horecava: nieuwe belevenis voor barsector

Dat meldt de beursorganisatie. Het gaat om het LAB, een ruimte waarin bezoekers in aanraking komen met nieuwe trends en verrassingen. Verstopt in de stoffen cocons wacht hen een interactieve ontmoeting met bijzondere merken uit de barwereld, meldt de Horecava.

Verder start op 28 september de inschrijfprocedure voor de Horecava Innovation Awards. Fabrikanten en importeurs kunnen nieuwe producten, diensten of concepten insturen via www.horecava.nl. Inzenden kan tot 17 november. De wedstrijd wordt voor de zevende maal gehouden. De wedstrijdorganisatie maakt de winnaars bekend tijdens de Horecava in Amsterdam.

Reageer op dit artikel