nieuws

Nieuwe eigenaar voor Purple Club

Café

De bekende Friese horecazaak Purple Lounge Club in Leeuwarden komt in andere handen. Martijn Kuijper, eigenaar van discotheek Noa in Leeuwarden, neemt de zaak over van Henk Martin van Dijk en Hicham Yettefi.

Nieuwe eigenaar voor Purple Club

De overname van Purple vindt plaats op 1 maart, meldt de Leeuwarder Courant. Direct daarop gaan de deuren dicht voor een verbouwing. De verbouwing duurt ongeveer een maand. In die tijd komt er achterin het pand een verhoging met een apart eetgedeelte.

Stoelen te laag

Verder wordt ook het meubilair aangepakt. De speciaal in Marokko gemaakte kleurrijke tafels en stoelen bleken voor de meeste gasten te laag.

Purple kwam eind vorig jaar nog in het nieuws toen het onder dwang de opvallende kleur op de gevel van het horecapand moest verwijderen.

Zie ook:

Fotoverslag van Purple Lounge Club

Reageer op dit artikel